ODO 1 wint van Tjoba 1

Door Thijs

ODO 1 heeft zich definitief veilig gespeeld door met 20-17 te winnen van Tjoba 1. De toeschouwers in de vertrouwde Hofstede kregen een doelpuntrijke wedstrijde te zien, waarin de aanval de beste verdediging was. Hoewel ODO de hele wedstrijd een comfortabele voorsprong had, lukte het niet om Tjoba echt van zich af te schudden. Tjoba wist het gat zelfs nog te verkleinen tot één doelpunt verschil een paar minuten voor tijd. Maar ODO hield het hoofd koel en speelde de wedstrijd geconcentreerd uit.

ODO A1 deed slechte zaken in de strijd om het kampioenschap door te verliezen van mede-koploper Valto A1 met 8-10. ODO ging nog wel met een doelpunt voorsprong de rust in, maar gaf na de rust de wedstrijd uit handen. Valto wist een gat van drie doepunten te slaan en ODO was niet in staat dit gat te dichten. ODO kwam in de slotfase nog wel wat dichterbij, maar kon het Valto niet echt moeilijk meer maken. Met nog twee wedstrijden te spelen staat ODO nu twee punten achter op Valto.