Kamp 2005: Schrijf je in!

Door AC

Zoals al eerder in de praatpaal en op de website heeft gestaan, gaan we dit jaar weer met kamp. Dit jaar niet tijdens het Pinksterweekend, maar een week eerder, met Hemelvaart. Ben je junior of aspirant? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Vanaf deze week begint namelijk de officiële inschrijving. We hebben een lekker groot kamphuis en al weer geweldige plannen voor het programma, dus het wordt vast weer een superweekend!

Wanneer: Donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2005
Voor wie: Alle aspiranten en junioren, dus CM4, C3, C2, C1, B3, B2, B1, A3, A2 en A1
Waar: We gaan dit jaar weer naar Epe (kijk voor het kamphuis op www.kampeerboerderijepe.nl)
Hoe: We gaan dit jaar gezellig en makkelijk met de bus, in plaats van met auto’s
Kosten: Ca. € 70,- (dit is inclusief vervoer)
Inschrijven: Deze week krijgt ieder team van zijn trainer of coach een inschrijfformulier. Neem deze mee naar huis en vul hem met je ouders in. Het ingevulde formulier kun je bij Sven (Foreest 10) of Jakomijn (Boterkamp 14) in de bus doen of aan je eigen coach geven. De voorlopige inschrijflijst die op de website stond, telt dus niet als officiele inschrijving! Je kunt je alleen inschrijven met het inschrijfformulier!
Vragen: Als je nog vragen hebt, kun je altijd Sven of Jakomijn even aanspreken of bellen. Of vraag het gewoon even aan je eigen coach. Hij of zij weet ook bij wie je moet zijn voor een antwoord.