Bardiensten

Door André

Het barroster voor het competitiedeel van het restant van het seizoen staat in de praatpaal. Enkele aandachtspunten:

– Algemeen
o De bardiensten worden gecoördineerd door Jenk vd Kamp. Hier kan je dan ook met vragen terecht. Telefoonnummer van Jenk is 010-5923036.

– Dinsdag en donderdag
o Voor de ouders geldt dat deze onderling mogen ruilen als de ingedeelde dienst niet goed uitkomt. Lukt dit niet kan er contact worden opgenomen met Jenk. Leden moeten onderling ruilen.
o Op dinsdag is ertussen 20:15 en 21:15 geen bardienst.
o De laatste bardienst moet er voor zorgen dat de glazen worden gespoeld, afval in de prullenbak verdwijnt en de bar schoon blijft. Kortom er voor zorgen dat het een beetje netjes blijft

– Woensdag
o Op woensdag is er geen bardienst. Het zesde en de midweek moeten er voor zorgen dat de kas wordt gehaald.

– Zaterdag
o Voor de ouders geldt dat deze onderling mogen ruilen als de ingedeelde dienst niet goed uitkomt. Lukt dit niet kan er contact worden opgenomen met Jenk.
o Bij de eerste dienst staat er iedere week een dame van de BM1 opgesteld. Dit is ter ondersteuning van de twee ouders. Als de BM1 een wedstrijd speelt om deze tijd moet de dienst zoveel worden ingevuld als mogelijk.
o Bardiensten zijn per team ingedeeld. Dat wil zeggen dat er gekeken of er voldoende mensen uit het team is staat zouden moeten zijn een bardienst te draaien. Het blijkt echter altijd dat er teamleden ergens anders reserve moeten zitten, fluiten, invallen etc. Het is dan de bedoeling dat er een vervanger uit het aangewezen team komt. Doordat deze wijzigingen vaak pas zeer laat bekend zijn is het niet mogelijk het schema hier op aan te passen. Er moeten altijd voldoende mensen staan. Dit moet onderling worden geregeld.
o De laatste dienst op zaterdag moet er voor zorgen dat de keuken aan het einde van de dienst helemaal is opgeruimd. Begin hier tijdig mee.