Inschrijven voor de bbq kan t/m aanstaande dinsdag

Door André

Zaterdag 21 mei is het weer tijd voor de jaarlijkse barbecue op het terras voor De Punt. Deze barbecue wordt georganiseerd voor spelende leden, supporters, ouders, kader etc.


Uitgaande van goed weer kan er in de middag al lekker worden geborreld op het terras. Om half vier speelt het derde voor het kampioensschap gevolgd door de A2 op kunstgras en de A3 op gras. Ook de A2 en A3 strijden nog voor het kampioenschap. Rond 18:00 zijn ook de uitspelers terug in Maasland.

Een uurtje later zal de barbecue worden aangestoken. Naast de verschillende soorten vlees zijn er natuurlijk ook salades, sauzen en stokbrood van de vertouwde kwaliteit. Na de bbq zal er nog voldoende tijd zijn om te borrelen op het terras(rond de vuurkorf) of in de kantine.

Inschrijven voor de barbecue kan vanaf aanstaande dinsdag op de inschrijflijst van De Punt. Kosten voor de barbecue bedragen voor iedereen vanaf 12 jaar ongeveer negen euro. Kinderen van 12 jaar of jonger eten mee voor ongeveer vijf euro. Inschrijven is noodzakelijk en kan t/m dinsdag 17 mei. Als je voor 17 mei niet meer in De punt kan je ook inschrijven door het sturen van een e-mail.