Eerste overwinning voor ODO 1

Door Thijs

ODO 1 speelde haar eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen KOAG. Al eerder was ODO in een oefenwedstrijd te sterk en ook nu won ODO de partij. ODO startte sterk en pakte, geholpen door twee gemiste stippen van de tegenpartij, al in de eerste helft een voorsprong van drie doelpunten (ruststand 8-5). Na rust kwam KOAG nog wel terug tot 9-8, maar ODO bleef het betere van het spel houden. Binnen een paar minuten werd het gat vergroot naar vier doelpunten voorsprong en kon ODO de wedstrijd rustig uitspelen. De eindstand was uiteindelijk 15-12.
ODO 2 speelde tegen KVS 5. Al enkele jaren komt ODO 2 het ervaren KVS 5 tegen in de competitie en steeds heeft ODO het moeilijk tegen deze ploeg. Dit jaar had KVS echter een verjongingskuur ondergaan. Voor ODO pakte dit kuurtje goed uit. ODO had moeite met scoren, maar verdedigend zat alles goed dicht. Dit zorgde voor een 4-0 voorsprong met rust. In de tweede helft was het spelbeeld eigenlijk hetzelfde. ODO scoorde nog steeds niet makkelijk, maar was KVS verdedigend de baas. ODO won eenvoudig met 7-2.
ODO 4 begon sterk tegen Tempo 4. ODO pakte een 6-0 voorsprong, maar liet Tempo toch weer terug in de wedstrijd komen. Pas toen de voorsprong was verkleind tot één doelpunt verschil, werd ODO weer scherper. Uiteindelijk werd er toch een ruime 9-5 zege geboekt.
ODO A1 had het niet moeilijk tegen Refleks A1. De hele wedstrijd had ODO het betere van het spel en wist dit ook om te zetten in doelpunten. In de tweede helft werd er zelfs een grote 10-2 voorsprong gepakt. Pas in de slotfase kon Refleks wat terug doen, maar verder dan 11-5 kwam de ploeg uit Rijswijk niet.