ODO 1 wint van Dijkvogels

Door Thijs

ODO 1 speelde thuis tegen Dijkvogels. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, maar ODO wist voor rust uit te lopen van 5-5 naar 8-5. In de tweede helft werd het verschil direct vergroot naar 11-5 en daarmee was de wedstrijd gespeeld. ODO wist zelfs nog uit te lopen naar 14-7, maar was in de slotfase niet meer scherp genoeg om het verschil nog groter te laten worden. Dijkvogels kon nog enigzins terugkomen, maar bij 15-11 floot de scheidsrechter af. Met 10 punten uit 5 wedstrijden staat ODO 1 nu alleen aan kop.
ODO 2 speelde thuis tegen Die Haghe 4. In de eerste helft ging het nog redelijk gelijk op, maar met name in de tweede helft was ODO duidelijk beter. De doelpunten vielen makkelijker en ODO liep uit naar een ruime voorsprong. De winst was uiteindelijk met 18-12 voor ODO. Ook ODO 2 staat nu zonder puntverlies bovenaan.
ODO 3 heeft het lastig in de zaal. Ook tegen ONDO 4 werden er geen punten gehaald. ODO verspeelde een ruime voorsprong en verloor uiteindelijk met 11-10.
ODO 4 behoort ook tot de top in hun poule en moesten tegen hekkesluiter Futura 5 &#39gewoon&#39 de volle winst pakken. Ongeconcentreerd verdedigen zorgde er echter voor dat het Futura was dat een ruime voorsprong pakte. Gelukkig kon ODO op tijd een tandje bij schakelen en had met rust al weer een voorsprong te pakken. In de tweede helft kwam Futura weer dichterbij, maar toch wist ODO met 14-11 de punten in Maasland te houden.
ODO A1 hoefde tegen Dijkvogels A1 niet veel te scoren om toch te winnen. Sterk verdedigen zorgde ervoor dan Dijkvogels de gehele wedstrijd de korf niet één keer wist te vinden. ODO was zelf ook niet al te scherp en kwam niet verder dan 8 doelpunten. Door deze overwinning staat de A1 nu op een mooie tweede plek.