ODO 1 wint, ODO 2 en 3 verliezen

Door Thijs

ODO 1 deed wat er verwacht werd en won thuis van ESDO. De ploeg uit Kockengen had slechts 1 punt behaald en ook tegen ODO zaten er geen punten in. Bij rust was het duel al beslist. ODO liep in de eerste helft uit naar een ruime 12-5 voorsprong. In de tweede helft kwam ESDO er niet meer aan te pas en ODO won ruim met 22-9.
ODO 2 liep tegen het eerste puntverlies in deze competitie op. Tegen medekoploper Refleks 3 werd er met 13-14 verloren. In een gelijkopgaande wedstrijd wist Refleks in de tweede helft een gat van drie doelpunten te slaan. ODO kon het gat dichten, maar toen Refleks opnieuw een gat sloeg, lukte het ODO niet om de gelijkmaker te scoren.
ODO 3 hoopte tegen Excelsior 3 op punten, maar het was de ploeg uit Delft die aan het langste eind trok. Excelsior won met 14-15.
ODO A1 doet het nog steeds goed in de zaal en won hun vierde wedstrijd op rij. ONDO A2 werd met een 12-7 nederlaag naar huis gestuurd.