ODO C1 – VEO C1  

Door JP

Zaterdag mochten wij als eerste het kunstgras van ODO betreden, een hele eer uiteraard. Het was echter wel al om 9:00 uur, iets wat vroeg…

Maar daar zit de C1 natuurlijk totaal niet mee, nee die zorgen dan dat zij op vrijdag lekker op tijd naar bed gaan, zodat ze zo vroeg op de ochtend al helemaal fris en fruitig zijn!

 

Nou, ik moet toegeven: jullie waren er allemaal helemaal klaar voor! Toppie, zo op de vroege morgen.

 

We begonnen zoals gebruikelijk met een praatje in de kleedkamer, waar we even terug keken op de trainingsweek en de vorige wedstrijd tegen VEO.

 

Vervolgens even goed warmlopen en lekker inschieten voordat de wedstrijd begon.

 

Het was wederom een lastige pot tegen VEO, omdat zij in de eerste helft vooral vrij makkelijk wisten te scoren, door wat kleine foutjes aan onze kant en een paar goede schoten. Terwijl het bij ons ietsje moeizamer ging met scoren, daardoor was de ruststand 5-3 voor VEO.

 

 In de tweede helft heeft VEO nog maar 2 x weten te scoren, klasse. En daardoor kregen wij de kans om steeds dichterbij te komen en uiteindelijk zelfs op voorsprong te komen.

Ik denk dat het zaterdag geen goede wedstrijd was, zeker de eerste helft waren we erg slap en lieten we ons te makkelijk afbluffen door VEO, maar de tweede helft hebben jullie je goed terug geknokt in de wedstrijd.

Volgende week spelen we om 10:00 uur thuis tegen Achilles, tegen die ploeg hebben we nog wel iets goed te maken!

Deze week weer hard trainen en dan gaat dat helemaal goed komen!

Tot dinsdag.

Gegroet,

JP