ODO A2 – Oranje Nassau (V) A1   16-9

Door Wedstrijdverslag ODO A2

A2,

Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen het puntloze Oranje Nassau. Na een aantal goede wedstrijden zonder winst was het nu wel eens tijd voor een overwinning. Tegen Oranje Nassau moest dat wel kunnen, maar je moet het nog wel even doen (op het gras). Helaas zonder wat geblesseerden/afwezigen. Kapitein Wouter, Lieke en Sabine waren er niet. En Nathan had na zijn winnende one hand treffer in ODO 6 direct een ticket geboekt naar Turkije. Gelukkig heeft A2 een ruime spelersgroep waardoor nog ''gewoon'' met acht basisspelers van ons team konden starten.

In de eerste werd direct een 1-0 voorsprong genomen. Wat later ook de 2-0, zoals afgesproken voor de wedstrijd. Deze voorsprong hebben we niet weggeven gedurende de hele wedstrijd. In de 1e helft werd er lekker gespeeld, maar misschien iets weinig gescoord… Verdedigend was het niet heel moeilijk, alleen door iets teveel foutjes scoorden zij nog wat vrije balletjes, strafworpen. In de rust een 7-4 voorsprong. De 2e helft ging uitstekend, verdedigend nooit echt in de problemen geweest en aanvallend werd de ene combinatie na de andere op de mat gelegd. We konden zo lekker uitlopen in de score, maar vooral lekker korfballen. Zo konden Koen en Loraine ook nog wat minuten maken en zelfs samen 3 treffers! Heel goed! Al met al een prima wedstrijd met een 16-9 overwinning.

Dit was alweer het eerste kwart van dit seizoen, we gaan de zaal weer in. Aanstaande dinsdag al om 19.00 @ De Hofstede.