Excelsior (D) A1 – ODO A1   12-8

Door Thom

Zaterdag stond de wedstrijd Excelsior A1 – ODO A1 op het programma.

In de voorbereiding voor de wedstrijd moesten we tijdens het praatje de sterke punten van je buurman/buurvrouw opnoemen. De achterliggende gedachte daarvan is dat je als vak de kwaliteiten van elke speler goed moet benutten. Natuurlijk moet iedereen zijn eigen kansen creeëren. Daarna volgde het praatje van Alex.

De vakken:

AANVAL: Emma-Thessa-Jesse-Jeroen

VERDEDIGING: Amber-Diana-Martijn-Thom

BACK-UP: Maaike-Rick

We begonnen de wedstrijd een beetje slapjes. Het tempo lag niet heel hoog en er werden veel balplaatsfouten gemaakt. We kwamen 1-0 achter maar Jesse scoorde al gauw de 1-1. Daarna twee schoten tegen 3-1. Jesse scoorde een strafworp 3-2. Excelcior liep weer uit met een schot en een vrije bal 5-2. Thom scoorde een doorloop 5-3. Voor het einde van de eerste helft nog een schot van Excelsior.

RUSTSTAND 6-3

De tweede helft werd geopend door een schot van Excelsior 7-3. Thom met een doorloop 7-4. Excelsior was scherp want het scoorde weer een schot 8-4. Maar gelukkig hadden wij Jesse en die mikte de 8-5 erin. Vrije bal tegen 9-5. Ons Ambertje snoepte ook nog een doelpuntje mee 9-6. Doorloopballetje tegen 10-6. Jesse en Thessa scoorden allebei nog een schot 10-8, jammer genoeg waren de doelpunten van ODO daarna op. Excelsior sloot de wedstrijd af met twee doelpunten.

EINDSTAND 12-8

Mooie partij jammer dat er voor ODO niet meer doelpuntjes vielen.