ODO A1 – Valto A1 – Soms zit het mee, soms zit het tegen….

Door Alex

Na de spectaculaire winst vorige week uit tegen Atlantis (20-21) stond deze week de thuiswedstrijd tegen Valto op het programma. Nadat er donderdag weer scherp was getraind, stonden alle seinen op groen voor een goede pot tegen de ploeg uit De Lier.

Na een aarzelend begin en de 0-1 door Valto nam ODO A1 het heft in handen. Via een benutte kort kans door Rick en twee mooie goals van Martijn stond er na 10 minuten een 3-1 op het scorebord. Valto maakt gelijk. Middels uitstekend spel waarbij de aanvallende rebound top verzorgd was kwam ODO tot heel veel goede doelpogingen. Helaas wilde de schoten er maar niet in. Voor de rust werd er echter nog wel 3 maal gescoord. Thom een prima doorloopbal en twee strafworpen, netjes afgerond door Jesse. Ruststand 6-5.

Ook in de tweede helft hetzelfde beeld. Een prima spelend ODO A1, veel kansen maar de afronding liet te wensen over. Valto had een stuk minder kansen echter het vizier stond daar wel op scherp (of het geluk was meer aan hun zijde). De eerste 3 doelpunten na rust waren voor de bezoekers, 6-8. ODO haakte aan door een afstandschot van Thom en 3 doelpunten van Martijn. Zijn vijfde goals was een juweeltje. Een doorloopbal vanuit de ruimte aangegeven door Emma. 10-10 met nog tien minuten te spelen. Valto kwam wederom op voorsprong, de gelijkmaker volgde door een prachtige doorloopbal van Jeroen. De feestvreugde was echter van korte duur. Valto scoorde direct de 11-12, wat later bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

ODO A1, ik heb genoten van jullie uitstekende spel. Het spel is fris, leuk, tegelijkertijd gedegen. De kansen zijn er volop, gaaf om te zien. Ook verdedigend verdienen jullie mijn complimenten. Valto kreeg het niet cadeau, althans niet van ons.

Komende week maar weer lekker aan de slag om het vizier weer scherp te stellen. Aanstaande zaterdag komt Fortuna op bezoek, aanvang 16.00 uur. Aan Amber de eer om van die wedstrijd een mooi verslagje te schrijven.