IJsselvogels B2 – ODO B1   5-10

Door Bart

Toppers van de B1,

IJsselvogels B2 stond 8 september op het programma. Aan de voorbereiding kon het niet liggen, we waren ruim op tijd aanwezig. Na vijfkwartier ''wachten'' klonk dan toch het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter. Er werd – zoals afgesproken – zeer scherp gestart. Dit resulteerde dan ook in een 0-2 tussenstand. Het andere aanvalsvak ging goed door en na tien minuten stonden we 0-3 voor. Ook de rest van de 1e helft werd er prima gekorfbald. Een terechte 2-6 ruststand was dan meer dan verdiend. De rust werden er nog wat dingen besproken, zoals het opbrengen van de bal naar de aanval met een lange pass het  vak in. Dit werd goed opgepakt en hieruit werd zelfs een directe doelkans uit gecreeerd en zelfs afgerond met de gekregen strafworp. Echter waren de 10 minuten van de 2e helft wel wat minder. IJsselvogels kwam ook terug in de wedstrijd. Echter hebben zij de aanslutingstreffer nooit kunnen maken. Daarvoor speelden wij simpel te goed. Door een goed geregelde rebound konden er lange aanvallen worden gespeeld met veel schoten. Ook hebben Lennart en Daphne hun minuten nog kunnen maken.

B1, jullie een mooie teampresentatie neergezet en dik verdiend de punten meegenomen naar Maasland. Het was genieten langs de lijn!