ODO A1 – IJsselvogels A1

Door Jesse

Ha allemaal,

vandaag mochten we aantreden tegen Ijsselvogels A1, we wisten dat dit belangrijke punten waren voor het behouden of het verbeteren van onze tweede positie. Kortom het was duidelijk wat de bedoeling was vandaag, winnen.

Vanochtend vroeg was het diep triest weer, maar gelukkig was het droog tijdens onze wedstrijd. We begonnen de wedstrijd met gelijk een sterke aanval die rond de 3 minuten duurde(helaas viel er geen doelpunt) Toch konden we de voorsprong pakken en 2-0 voorkomen. Na een goede eerste helft gingen we met een 5-1 de rust in.

In de tweede helft hield onze verdediging prima stand! Dit kwam goed uit want aanvallend wou het in de eerste fase niet lukken! Tien minuten voor tijd kon bvl z’n heer niet meer verder waardoor dit vak 3 tegenstanders had. Dit werd goed benut waardoor er nog een doelpunt of twee viel!
Eindstand is 10-4 geworden. Prima wedstrijd! Het aantal voor doelpunten had hoger gekund, maar met 6 doelpunten verschil een wedstrijd winnen is ruim genoeg :)! Het volgende stukje mag Moerman schrijven!