ODO 2 – ONDO (G) 2   9-5

Door Marije

Na een goede wedstrijd van vorige week, was het aan ODO 2 de taak om dat deze week tegen ONDO door te zetten. Vanaf het moment dat ODO 2 het veld op liep, ging de zon schijnen. Ideaal korfbalweer!

Vooraf hadden we besproken hoe we zouden aanvallen, verdedigen enz. Aan ons alleen nog maar de taak om dat uit te voeren. De eerste aanval wist dit goed te doen. Binnen de 30 sec stond het eerste doelpunt al op het scorebord door een mooi afstandschot. De verdediging wist het nog even dicht te houden, waardoor de aanval de score kon uitbouwen naar 2-0. In de aanval waren we soms nog wat zoekende waardoor vele doelpunten uitbleven. Maar volgens de theorie win je ook al als je er één meer scoort dan de tegenstander. Daar zouden we dan maar voor gaan. Met een ruststand van 4-2 even naar de magische woorden van Alex luisteren om de tweede helft met winst af te sluiten. Er waren nog een aantal puntjes waar we aan konden werken zodat het allemaal wat makkelijker zou kunnen gaan lopen. De tweede helft is het alleen nog even spannend geweest op het moment dat ONDO iets dichter bij kwam door de 4-3 te maken. De rest van de wedstrijd hebben we als 'collectief' de wedstrijd kunnen uitspelen. Aan het einde van de wedstrijd nog even een paar wissels heen en weer! De wissels hadden nog vele doelpogingen, maar helaas wilde deze niet vallen. Toch bedankt voor het invallen! Diana ook heel erg bedankt voor het invallen! De twee punten zijn binnen wat nu een gedeelde tweede plaats oplevert. Volgende week tegen een belangrijke concurrent om te tweede plaats te kunnen behouden! Hier mag Kees een verslag van schrijven.