ODO A3 – Vriendenschaar (H) A2   5-4

Door Mirjam

Volgens mij alweer even geleden dat iemand een stukje heeft geschreven dus bij deze! Zaterdag oefenwedstrijdje tegen Vriendenschaar. Allereerst natuurlijk allemaal weer even wennen aan een benauwde zaal en een minder groot veld. Toch begonnen we de wedstrijd best goed. Na wat kritiek op de aanvoerster die toch pleitte om in het verdedigingsvak te beginnen, begonnen we de wedstrijd. Met een aanvalsvak wat inderdaad niet echt vloeiend liep bleef het de eerste 15 minuten van de wedstrijd 0-0. De verdediging deed het prima, jammer dat Celine haar dame een schot scoorde en ons dus op een achterstand bracht. Al snel reageerde wij terug en door een mooi schot van Britta stonden we weer gelijk. Helaas maakte Laura een overtreding en werd door Vriendenschaar een strafworp gescoord. 2 minuten erna scoorde Esther een schot en gingen we de rust in. Een spannende tweede helft tegemoet begonnen we allemaal een stuk energieker. Helaas kregen we al snel 2 doelpunten tegen en moesten we onszelf weer even oppeppen. We reageerde goed en al snel stond het 4-4. In de laatste minuten van de wedstrijd werd door beide partijen de druk opgevoerd. In de laatste minuut kregen we een strafworp mee en Evianne legde die er heel rustig en zelfverzekerd in. Hierna floot de scheids af en wonnen we de wedstrijd uiteindelijk met 5-4. We kunnen terugkijken op een lekkere eerste wedstrijd in de zaal en gaan hopelijk nog meer overwinningen tegemoet meiden! Liefs, jullie aanvoerster.