ODO E1 – HKV/Ons Eibernest E2

Door Sanne

Hoi kanjers van ODO E1,

Zaterdag stond de wedstrijd tegen HKV voor ons op het programma. Dat jullie de afgelopen weken enorm veel geleerd hebben bleek al voor de wedstrijd in de kleedkamer. Jullie noemden één voor één de dingen op waar we vandaag goed op moesten letten. Goed voorverdedigen, tussen de paal en je tegenstander blijven, in-uit beweging met rondspelen, voorlangs voor elkaar insnijden en ga zo maar door. Vol goede moed begonnen jullie de wedstrijd. Er werd direct super knap rondgespeeld, al was het soms nog wel wat lastig, omdat HKV erg graag de bal wilde onderscheppen. Dit leverde ons wel weer mooie kansen op, door zonder bal naar de korf te rennen en de bal er overheen te spelen. We gingen de rust in met een 2-1 achterstand, dus alles was nog mogelijk. Jullie speelden in de tweede helft nog beter rond en wisten zo de bal langer in de aanval te houden. Verdedigend hadden we het soms best lastig door de goede jongetjes van HKV. Het was belangrijk om goed tussen de paal en je tegenstander te blijven en dit hebben jullie in de tweede helft erg goed gedaan. In een spannende eindfase werd er om en om gescoord en eindigde we met een gelijkspel (4-4). Dik verdiend door jullie allemaal! Wij zijn enorm trots op jullie, want jullie hebben echt laten zien dat jullie zo enorm vooruit zijn gegaan. Komende week gaan we weer een stapje verder met het insnijden voor elkaar en volgende week gaan we gewoon weer 2 punten pakken. Tot maandag! Maaike en Sanne