ODO C2 – DES (D) C2

Door Iris

Heyy allemaal!

Zaterdagochtend moesten we al om 9 uur korfballen!

Tijdens het inschieten waren we nog niet helemaal wakker, Jacco en Joyce riepen de hele tijd: Wakker worden Wakker worden Wakker worden! Toen de wedstrijd begon waren we eigenlijk nog steeds niet helemaal wakker! Het ging echt niet goed! In de rust stonden we dan ook met 1-3 achter . Tijdens het praatje zeiden Jacco en Joyce dus weer de hele tijd: Wakker worden Wakker worden Wakker worden! Aan het begin van de 2e helft ging het nog steeds niet helemaal super maar wel iets beter! Daarna ging het echt super! Het werd 2-3 en toen 3-3! Het bleef een tijdje 3-3 en het was super spannend! In de laatst 5 minuten scoorden wij er nog één en was het 4-3! Toen floot de scheids dat het afgelopen was en waren we superblij!  Ik vond het een hele leuke en spannende wedstrijd!