HKC (U) 1 – ODO 1   12-14

Door Sanne (A)

Beste spelers, trouwe lezers en trouwe supporters, Afgelopen zaterdag stond HKC(U) op het programma. HKC stond net als ODO nog op nul punten. Een wedstrijd die van beide kanten graag gewonnen wilde worden. Het was erop of eronder. Punten waren/zijn hard nodig op het moment. Dus met een lichte druk op de schouders vertrokken we eerst naar Capelle om naar onze buddy’s van 2 te kijken. Zij gaven een goed voorbeeld die wij graag wilde volgen. Nog even wakker worden en dan mochten ook wij om 21.00 uur eindelijk beginnen aan onze pot. Maar net voor het begin van de wedstrijd kwamen daar onze trouwe supporters met trommel en al. YES, nog een extra motivatie om wat moois neer te zetten. Want de sfeer zat er gelijk goed in! De scheidsrechter floot in en de wedstrijd was begonnen… Wat begon het goed. Mooie opgezette aanvallen met mooie doelpunten. Het spel wat wij graag wij willen spelen. We straalde plezier en vertrouwen uit. Dit alles zorgde ervoor dat wij met een 4-8 mochten rusten. Complimenten dus voor de 1e helft maar laat dit geen valkuil worden.. Klaar voor een tweede helft. En daar gingen we nogmaals 30 minuten. Achteraf gezien 30 minuten keihard bikkelen. Want gemakkelijk was het zeker niet. Want ook HKC had de strijd nog niet opgegeven. ODO stopte met scoren en HKC zag kans om dichterbij te komen. En daar waar we elkaar voor hadden gewaarschuwd gebeurde helaas in de tweede helft toch. HKC kwam zelfs in de laatste minuten op een 12-10 voorsprong. ODO werd nog extra ondersteund door de supporters en zette alles in om nog naar een gelijkspel te komen. Een gelijkspel dat lukte maar we zaten in een flow.. We drukte door en maakte in de laatste 2 minuten zelfs nog twee doelpunten. Eindelijk daar was het eindsignaal. Een 12-14 overwinning!!! De 1e van het seizoen, HEERLIJK! Dit smaakt naar meer…. Wij kijken er dan ook weer naar uit om volgende week weer lekker te vlammen! Wij willen iedereen bedanken die naar Utrecht is gekomen om ons te ondersteunen. Echt jullie waren fantastisch!! Wij hopen volgende week weer een volle, enthousiaste en bevende sporthal mee te maken. Dan beloven wij er een top pot van te maken. Sportieve groetjes, Sanne @ p.s. de pen geef ik door aan…. Willem!