Potgrondactie 2014

Door Jaap

Dit jaar zal de ODO-BVB potgrondactie plaatsvinden op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart. Om deze actie weer tot een groot succes te maken hebben wij wel de medewerking van alle leden (en hun ouders/familie) nodig.
Op zaterdag 1 februari zullen de C1, C2, C3, D1 en D2 de folders in het hele dorp rondbrengen. Voor de buitenwijken en Maassluis zullen we ook enkele leden benaderen. Mochten er leden/ouders zijn die graag wandelen en terwijl ook de folders willen rondbrengen kunnen zich ook aanmelden via onderstaand mailadres.
Als alle bestellingen in het bestand bijgewerkt zijn zullen de dames van het 1e t/m de B2 op maandagavond 3 maart bij de mensen langsgaan, die nog geen bestelling geplaatst hebben. Mocht je die avond moeten werken,
kunnen wij je misschien op een ander tijdstip indelen.
Op vrijdagmiddag/avond 14 maart zullen de speciale producten afgeleverd worden en op zaterdag 15 maart zullen overal in het dorp weer de volle pallets met potgrond en tuinaarde verschijnen. Deze zullen door de heren van het 1e t/m de B2 verspreid worden en in de juiste tuinen worden neergelegd. De heren van de A1 kunnen die zaterdag helaas niet helpen en zullen bij andere activiteiten van de potgrondactie ingezet worden.
Wij zijn al weer druk met de voorbereidingen bezig en hopen op jullie medewerking. Noteer de data in je agenda en je vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar: potgrond.
Ouders van kinderen van de E, F en de kangoeroeklup, die ook mee willen helpen, kunnen zich natuurlijk ook via dit mailadres aanmelden. Vele handen maken nog altijd licht werk.

Alvast bedankt, Marlize, Jannes, Jaap en Marianne