ODO 6 LEGT TEGENSTANDER HET VUUR AAN DE SCHENEN.

Door Arno

In de laatste thuiswedstrijd in dit zaalseizoen voor ODO 6 was de tegenstander VEO 5, waar in december met 11 doelpunten verschil van werd verloren. Het team werd deze week gecomplementeerd door Celine, Laura en Arjen uit de A2, waarvoor dank voor jullie inzet. De wedstrijd startte onder leiding van Kees van Popering met drie doelpunten op rij van de gasten uit Voorburg. Toen hield ODO 6 het even goed dicht en wist de achterstand weg te werken met doelpunten van Martin, Arjen en Max. Met de afgeronde doorloop van Coriene stond het halverwege de eerste helft 4-4. Met een tussensprintje van de gasten werd het verschil naar 4-7 gebracht, toen Martin met zijn tweede treffer weer wat terug deed. De ruststand werd echter door de gasten naar 5-9 gebracht.
ODO 6 kwam sterk verdedigend uit de kleedkamer en wist het bijna tien minuten dicht te houden. Door zelf wel te scoren was de achterstand weer gehalveerd naar 7-9. Na dit doelpunt zouden de ploegen om en om scoren, zodat de voorsprong van de gasten nooit kleiner werd dan twee doelpunten. Opvallend hierbij was wel dat ik voor het eerst een ploeg gebruik zag maken van het recht op terugwisselen van spelers. De dames van VEO hebben blijkbaar niet zo’n goede conditie, want zij werden regelmatig gewisseld. Ook aan heren kant werd op die manier een speler naar het andere vak gebracht. Toeval of tactiek, ik weet het niet, maar op deze manier wisten de gasten ODO 6 er deze keer niet mee van slag te krijgen. Zij bleven knokken voor wat zij waard zijn en wisten deze keer de schade beperkt te houden tot 11-13. Volgende week ook voor het 6e de laatste wedstrijd voor dit zaalseizoen. Deze vindt plaats in ’s Gravenzanden, waar tegen ONDO 5 gespeeld gaat worden. Aan de wedstrijdsecretaris weer de schone taak om het team weer compleet op pad te sturen, wat elke week weer een leuke puzzel oplevert.
Succes hierbij Eline en ODO 6ers tot ziens, Arno.