ODO 2 EN RWA 2 IN EVENWICHT.

Na de geslaagde 3- kamp van vorige week, stonden deze week de laatste oefenwedstrijden op het programma. Na het bekend maken van de opstellingen bij de dinsdagavond training is het nu duidelijk wie waar start dit seizoen. Alle doorgekomen junioren starten in ODO 2, waar Paul ze gaat klaarstomen voor het grote werk. De gemiddelde leeftijd in deze jonge groep wordt wat opgekrikt door Kees en Joyce. Ook Martijn M. start dit jaar weer in twee, waarmee er voorlopig 5 heren zijn. Later komt hier Rick Vermeer nog bij, maar hij heeft eerst nog wat tijd nodig om te herstellen van zijn operaties.
ODO 2 speelde de generale repetitie tegen RWA 2, wat ook in de competitie in de 1e klasse zal uitkomen. Een goed ijkpunt dus voor de jonkies van ODO om te kijken waar we staan. Na het eerste fluitsignaal duurde het niet lang voor Cynthia voor ODO de nul van het bord schoot. De ploegen bleken echter erg aan elkaar gewaagd en RWA kwam dus snel weer op gelijke hoogte. Zo zou het de hele 1e helft gaan. ODO scoorde als eerste en RWA maakte weer gelijk. Pas in de laatste minuut voor de rust kwamen de gasten voor het eerst op voorsprong door deze ban te breken en de ruststand op 8-9 te zetten.
Na de thee wilden zij deze voorsprong snel uitbouwen, maar het omgekeerde gebeurde. Diana was in de eerste ODO aanval na de rust scherp en scoorde de gelijkmaker. Niet veel later nam ODO weer het voortouw en kwam weer op voorsprong. Na de 10-10 wist ODO voor het eerste een gaatje te slaan door doelpunten van Bart en Kees, maar toen brak er voor ODO een doelpuntloze periode aan. De verdediging kwam zwaar onder vuur te liggen, maar wist lang stand te houden. Toch kon zij niet voorkomen dat RWA na 17 minuten weer op gelijke hoogte kwam en er dus nog een paar spannende laatste minuten restte om een winnende treffer te scoren. Kees leek deze vlak voor het einde raak te schieten, maar de laatste minuut was voor RWA lang genoeg om nog de gelijkmaker te scoren. Een prima wedstrijd weer voor ODO, waarmee een goede oefen periode wordt afgesloten. Volgende week gaat het weer om de punten. ODO 2 zal er dit jaar alles aan gaan doen om het plaatsje in de 1e klasse veilig te stellen. Het zou dus goed uitkomen als volgende week de punten mee genomen kunnen worden uit het verre Veldhoven, waar tegen het plaatselijke SDO 2 de eerste wedstrijd zal worden afgewerkt.
Supporters zijn hier natuurlijk erg welkom en als u dan toch die kant op komt denk dan even aan mijn oproep om de spelers naar Veldhoven te vervoeren. Voor ODO 1 zoeken we nog 3 zitplaatsen. Vertrek zal om 12:30 uur zijn.