De ODO Vraag&Antwoord 2014-2015 online!

Door Jaap

ODO Vraag&Antwoord 2014-2015 PDF Versie

Het is een gewoonte die we al lang bij ODO hebben: het bestuur biedt bij de start van het korfbalseizoen alle leden een uitgave met algemene informatie over onze vereniging in het bijzonder en de korfbalsport in het algemeen aan. In deze ODO Vraag & Antwoord (V&A) is geprobeerd alle noodzakelijke informatie te vermelden die van belang kan zijn tijdens het korfbalseizoen. Het bestuur van ODO zal in het nieuwe seizoen naast het bewaken van de dagelijkse gang van zaken zich focussen op het verbeteren van de man/vrouw verhouding onder de spelende leden, het goed en eerlijk verdelen van vrijwilligerswerk en het opstellen van een verenigingsbreed korfbaltechnisch beleidsplan.

Naast de wekelijkse verschijning van ons clubblad de Praatpaal is de ODO website een belangrijke bron van informatie. We zullen zo snel mogelijk na het verschijnen van deze V&A zorgen dat al deze informatie ook beschikbaar is via www.odomaasland.nl. Het geeft antwoord op een groot aantal vragen die in de loop van het seizoen wellicht aan de orde komen. Natuurlijk is het mogelijk dat er tijdens het seizoen zaken veranderen, dit wordt gecommuniceerd via de Praatpaal en via de website. Hou deze organen dus altijd goed in de gaten!

Voor de leden of ouders die er prijs op stellen zal een papieren versie beschikbaar komen welke in de kantine kan worden opgehaald.

Wij willen iedereen vanaf deze plaats een heel goed seizoen toewensen met veel speelgenot en zonder blessures.

Het bestuur van ODO
Zomer 2014