ODO 6 PAKT PUNTEN OP EIGEN VELD.

In de tweede wedstrijd van de competitie wist ODO 6 een leuke wedstrijd neer te zetten tegen Excelsior 6 uit Delft. Jeroen was afwezig en Nathan zou wat later komen, dus startte Bart S. naast Wouter aan de wedstrijd. Britta heeft nog last van een blessure, maar Willianne heeft het prima gedaan op haar plaats. De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en in de eerste helft werd er dan ook om en om gescoord. Helaas voor het ODO publiek moesten we wel toezien dat de gasten steeds als eerste scoorden. Halverwege de eerste helft zou ODO voor het eerst op voorsprong komen toen Bart S de 4-3 uit een doorloop scoorde. Deze voorsprong bleef 10 minuten op het bord staan, maar toen kwamen de gasten weer langszij en namen niet veel later weer een voorsprong. Op slag van rust wist Max gelukkig de belangrijke gelijkmaker te scoren, zodat bij 5-5 de kleedkamers werden opgezocht.
Na de thee zouden de gasten nog één maal op voorsprong komen, maar toen nam ODO 6 het initiatief over. Door doelpunten van Judith en Koen kwamen we weer op voorsprong en werd er een gaatje van twee doelpunten gemaakt. Helaas wist het andere vak dit niet verder uit te bouwen. Zij hadden duidelijk meer moeite om de korf te vinden en ook bij ODO 6 geldt dat als je zelf niet scoort, de tegenstander dit vroeg of laat doet. Zo geschiede dus nu ook en stond het 6 minuten voor tijd weer 8-8. Koen had echter nog lang niet zijn kruid verschoten en wist in de slotfase nog 2x te scoren en zette de eindstand op 10-8. Een leuke wedstrijd met twee gelijkwaardige ploegen die elkaar geen duimbreed toegaven. Invallers bedankt voor jullie inzet en aanwezigheid. Wie weet tot een volgende keer.