ODO A2 – Valto A2   17-14

Door Daphne

Hallo allemaal, Afgelopen zaterdag stond Valto op het programma. Valto stond ook net als ons nog op 0 punten dus werd het tijd om de punten te pakken. De wedstrijd begon om 5 uur met in de eerst aanval: Bart, Nathan, Laura en Daphne & in de verdediging Koen, Arjen, Rianne en Judith. We begonnen niet heel sterk met veel plaatsfouten. Gelukkig wist de verdediging het aan de Valto kant op 0 te houden, waardoor wij de 1-0 maakte. Er vielen veel doelpunten aan onze kant in de eerste helft, maar ook Valto wist er 10 te scoren, waardoor we de rust met 11-10 in gingen. We moeten na de rust zorgen voor minder fouten onder de korf. Dit ging een stuk beter waardoor Valto er in de tweede helft er nog maar 4 wist te scoren. Ook wij maakte nog een paar mooie doelpunten. De wedstrijd eindigde met 17-14 waardoor de punten in Maasland bleven. Het was een leuke wedstrijd! Lennart bedankt voor het invallen en Lennart bedankt voor het coachen. Tot dinsdag, Daphne