ODO 4 – Oranje Nassau/Spirit 4   7-16 #4 weer een helft ongenaakbaar, onverzettelijk..

Door Rob van der Hak

DE tegenstander van vandaag was Oranje Nassau/Spirit welke de ranglijst onbedreigd aanvoerde in bijkans ongeslagen modus. Vooraf waren de bespiegelingen dus niet al te hoopvol maar realistisch – kijk niet naar het scorebord…Met K.B. te M. en L.DJ. te M. op de bank naast uw scribent, en W.G. te M. nog steeds geblesseerd via de kerkwhatsapp op de hoogte gehouden, begon de wedstrijd toch wel in enige spanning. Een bijzonder sterke match werd door #4 op de mat gelegd en ON/Spirit werd het vuur aan de schenen gelegd. #4 gaf niets, helemaal niets weg. Deze strijdwijze was de opponent zeker niet gewend..

Via een zeer fit ogende Snap (2x van afstand doeltreffend) name #4 brutaal de leiding en dat bleef bijna een kwartier lang zo (!) totdat ONS scoorde uit een echt wel verdedigde actie. Om en om zeer schaars scorend bleef de strijd gedurende de 1e helft op een bijzonder hoog peil van #4 zijde. Vlak voor rust werd de ruststand van 4-5 bereikt. een alleszins magere score van beide zijden,en een opsteker van jewelste voor het #4 keurkorps. Dus werden de mandarijnen weer van stal gehaald en de beroemde pitjes eeuh puntjes op de i gezet. Onvervaard betrad #4 de arena voor wederom een aanzet tot sprankelende weerstand tegen de opponent.

De 2e helft

Tot ver na zondagmorgen bleef het stil op de whatsapp. Totdat de discussie losbarstte wie nou het 16e doelpunt had doorgelaten. Ik weet wat U denkt. Whatskebeurd? Soms is het heel simpel, je gaat doo rmet wat je aan het doen was, en de opponent gaat want anders/meer doen. Teren op de 1e helft, is het credo van #4. Oh ja, er zijn ook nog 2 mandarijnen zoek! Wie is er mee aan de haal gegaan?