Van de voorzitter: Schoolkorfbal en voorzitter TC

Door Jaap

Aanstaande dinsdag ontvangen we weer een hoop kinderen tijdens de Schoolkorfbal-middag, waar we hen proberen iets mee te geven hoe leuk sporten bij ODO is. Uiteraard hopen we weer een aantal nieuwe leden te verwelkomen. Met name zijn we op zoek naar enkele jongetjes in de pupillen categorie, om zo de teams zo gemixed mogelijk kunnen maken. Weet je iemand die het bij schoolkorfbal erg naar zijn zin heeft en misschien lid wil worden spreek dan zeker iemand aan van de organisatie. Voor iedereen die dinsdag lid wordt hebben we als welkomstpresentje een mooie ODO hoodie met zijn/haar eigen naam er op, zodat het nieuwe lid zich direct onderdeel voelt van de gezellige ODO-familie.

Op het vrijwilligersvlak is er positief nieuws te melden. Bram Hanemaaijer is bereid gevonden het voorzitterschap van de Technische Commissie over te nemen van Erik Passchier, en ook zitting te nemen in het bestuur met portefeuille Korfbalzaken. Bram, echtgenoot van Pia en vader van Simon, Margreet en Anton, heeft in het verleden bij ODO in de selectie gespeeld en is actief geweest bij diverse verenigingen als hoofdtrainer. We zijn erg blij dat je deze klus op je wilt nemen. Punt van orde, officieel benoemen we Bram pas op de ledenvergadering (12 oktober) maar Bram draait vanaf heden mee. Uiteraard is grote dankzegging voor Erik op zijn plaats, die na zijn jarenlange voorzitterschap er nog twee jaar aan vastplakte als voorzitter van de TC.

Afgelopen donderdag maakte onze nieuwe hoofdtrainer Patrick Bezemer kennis met de selectie en junioren. De kennismaking was zo geslaagd dat Patrick nog even meeging naar Sport en Spel om daar informeel nog wat verder te praten. Het enthousiasme zal nog even tot half augustus bewaard moeten worden, en ik wens u vanaf deze plek alvast een goede vakantie toe!

Groet, Jaap
voorzitter
06-24272330