Fortuna/My Collections B3 – ODO B1

Zaterdag stond de eerste competitie wedstrijd weer voor de deur. Met een wedstrijd tegen Fortuna wilden we de competitie goed starten. Van tevoren werd er gezegd dat we er overal bovenop moesten zitten en vooral lekker spelen en weer wennen aan je nieuwe vakgenoten. De eerste helft ging in verdedigend opzicht goed, maar aanvallend was het nog veel te tam. Verdedigend kregen we er in de eerste helft ook maar één tegen, maar aanvallend hebben we er maar 2 gescoord. Overigens wel goede goals van in eerste instantie Jim en later nog een mooi afstandschot van Ilse. In de rust werd dan ons ook vertelt door Joyce dat we lekker door moesten gaan met dicht op verdedigen en aanvallend de kansen nu wel moesten afmaken. In de tweede helft ging het aanvallend ook een stuk beter en speelden we goed korfbal. We scoorden er dan ook aanzienlijk meer. In de tweede helft gooide we er dan ook nog 5 in. Verdedigend weer maar één doorgelaten wat de einduitslag bracht op een 2-7 overwinning voor ons. Al met al een goede wedstrijd en een prima start van de competitie. Jaline bedankt voor het reserve zitten.

Van de week weer lekker trainen en dan zaterdag weer knallen tegen Ondo.