ODO niet door naar de finale

Voor een plekje in de finale van de Haagse Korfbaldagen speelde ODO vandaag tegen VEO.

De ploegen waren aan elkaar gewaagd deze avond.  na een attractieve eerste helft gaat ODO met een 11-10 achterstand de rust in. In de tweede helft nam VEO een kleine voorsprong van drie punten, maar ODO kwam knap terug tot 15-14. In een turbulente eindfase, gekenmerkt  door fysiek spel, blijft het verschil klein. Op vijf minuten voor het einde nog een 19-17 stand. Bij het aflopen van de reguliere speeltijd weer teruggebracht door ODO tot een 19-19. Verlengen met golden goal. In de verlenging wist VEO helaas als eerste de korf te vinden en trok daarmee de wedstrijd en dus de plek in de finale naar zicht toe.

Evengoed geeft deze serie wedstrijden ODO veel vertrouwen in de zaalcompetitie.