ODO D2 – Avanti (P) D3

Beste D2,

de geplande scheidsrechter is gisteren (vrijdag) vader geworden en dus mocht ik vandaag invallen om jullie scheidsrechter te zijn. Dat was erg leuk om te doen, want wat een gave wedstrijd speelden en coachten jullie! Ik had jullie nog niet eerder zien spelen, dus wist niet wat ik kon verwachten.

De tegenstander was heel erg aan jullie gewaagd en daarom ging het qua stand ook lang gelijk op. Er werd goed verdedigd, maar toch kreeg Avanti vooral de eerste helft best veel kansen als jullie even niet geconcentreerd genoeg waren in de verdediging. Daar tegenover stond wel dat jullie heel snel konden aanvallen samen. Snel spelen is goed! Zorg wel dat het niet te gehaast wordt. Dat gebeurde af en toe, waardoor jullie onnodig de bal verloren. Door het snelle aanvallen kregen jullie een paar mooie kansen, waarvan er voor de rust al 2 werden gescoord. 2-1 voorsprong was de ruststand.
Na de rust ging het allemaal nog een stukje feller en meer geconcentreerd. Jullie hadden duidelijk in de rust goede tips gehad van Daan en Rick! Ondanks dat Avanti mooi de 2-2 scoorde, bleven jullie goed doorgaan met z’n allen! Door jullie fanatisme, konden jullie 3 maal scoren waardoor de eindstand maar liefst 5-2 werd. Heel gaaf en ook terecht. De goede tegenstander zorgde er voor dat jullie zo je best moesten doen, dus ook complimenten voor Avanti.
Probeer ook de volgende wedstrijden weer net zo fanatiek en geconcentreerd te zijn met z’n allen. Luister goed naar Daan en Rick, want zij kunnen jullie helpen nog beter te worden. Durf bijvoorbeeld vooral ook diepteballen te gooien. Over de tegenstanders heen. Daarmee kwamen jullie een paar keer goed vrij vandaag, maar dat kan nog meer. En als je dan vrijstaat toch ook een keer de doorloop proberen. Een doorloop uit de diepte scoren zou toch wel heel gaaf zijn als jullie dat binnenkort lukt. Train er maar goed op! Ik hoop dat jullie op de trainingen net zo fanatiek en geconcentreerd kunnen zijn als in de wedstrijd vandaag. Dan wordt het samen nog een heel leuk seizoen.

Complimenten en succes samen! Ik vond het leuk jullie te fluiten vandaag.