ODO F3 – ALO F4

Wat hebben jullie een goede wedstrijd gespeeld! Het was echt genieten langs de kant! De vorige wedstrijd tegen ALO werd verloren met 11-12. ALO staat op plek 2 en ODO F3 op plek 3. We wisten dus dat ALO een goede tegenstander was. Voor de wedstrijd hebben we afgesproken dat verdedigen heel belangrijk was. Er mochten geen ballen overheen gegooid worden en als dat wel gebeurde dan moesten jullie snel tussen de korf en je tegenstander gaan staan. En dat ging heel goed! We kwamen nog wel 0-1 achter, maar door mooie doelpunten van Romae en Minke stond het na 10 minuten 3-1! Daarna scoorde Frodo en Romae en wist ALO ook nog te scoren, waardoor de ruststand 5-3 was. In de rust weer afgesproken om zo door te gaan met verdedigen. Na rust kon Minke nog 2 x scoren en in de laatste 10 minuten wist ook Bo te scoren. Eindstand 8-4!!! Maar winnen doen we natuurlijk met z’n allen. En ook Juliette en Robin hebben door goed te verdedigen en aan te vallen voor deze eindstand gezorgd! Maandag staat de wedstrijd tegen de koploper Excelsior op het programma. Wij hebben er veel zin in!