INTAKE1718 | Maaike Goedendorp

In de reeks INTAKE1718 maken we kennis met de selectie van het komende seizoen 2017-2018. Vandaag in deze reeks: Maaike Goedendorp. 

He Maaike, heb je nog last gehad van spierpijn de eerste weken?
Nou, ik ben best sportief geweest deze zomer. Wandelen (vooral trappen lopen en bergen beklimmen in Griekenland), fietsen en hardlopen.. Helaas heeft dit de spierpijn na de eerste trainingen niet kunnen voorkomen.. vooral de dag na de trainingsdag had ik het even zwaar!

Maar je hebt het wel naar je zin op onze vernieuwde accommodatie?
Super, het geeft echt weer een boost om met z’n allen een stapje harder te lopen, om te zorgen dat het weer een super seizoen wordt. Ik verwacht dat we als selectie zijnde een hoop gaan leren en we er met elkaar voor zorgen dat het een gezellig en fanatiek jaar wordt.

De vakantie periode zit er bijna op, ben je klaar om het werkende leven weer op te pakken?
Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de Pabo. Komend jaar ben ik de juf van groep 7/8 op de Joannesschool in Naaldwijk. Ik heb hier super veel zin in maar ik vind het ook wel spannend starten op een nieuwe plek. Verder heb ik dit jaar de eer om de Kangoeroes trainen te mogen geven. Buiten het feit dat spelplezier voorop staat willen we ook hier bouwen aan de basis.

Succes met alles Maaike!