INTAKE1718 | Martijn van Vliet

In de reeks INTAKE1718 maken we kennis met de selectiespelers van het komende seizoen 2017-2018. Vandaag praten we met Martijn van Vliet.

Hey Martijn, volgende keer wel in de lens kijken! 
Ja, wie kiest dan deze foto?!

Ja sorry, er zijn in ons grote archief heel weinig foto’s met jou te vinden…
Haha, daarom wil ik ook meer wedstrijden in het eerste spelen 😉

Nou voordat we vooruit kijken, even achterom. Hoe zag je zomer er uit?
Eerst ben ik naar Praag met mijn vriendin Lotte geweest en de dag daarna gelijk vertrokken naar München met Thom, Koen & Daan. Verder ben ik best sportief geweest, na de Maaslandloop heb ik samen met onze analist, Bart de Vos, meegedaan aan het parktoernooi bij de buren en gewonnen!


Vanavond is de laatste training voor de start van de competitie aanstaande zaterdag. Wat zijn je verwachtingen van komend seizoen?
Dat het een mooi seizoen wordt met sportieve & gezellige hoogtepunten. De accommodatie is er helemaal klaar voor, top gewoon! Gewoon mijn best doen en dan zie we wel of die wedstrijden in ODO 1 komen…

Dat is een mooi streven! Misschien mag je zaterdag al invallen, met de nieuwe regels zijn de kansen natuurlijk wel groter geworden. Zou wel leuk zijn voor het Team van de Week ODO D1, dat je dit jaar gaat trainen…
Ja, na een aantal jaar geen trainen te hebben gegeven ga ik dit jaar samen met Cynthia de D1 doen! Volgens mij een hele gezellige groep meiden!

Succes zaterdag!