Vitesse (Ba) 2 – ODO 2 (19-12)

Beste lezer,

Hierbij wil ik iedereen nog een gelukkig en sportief nieuwjaar wensen. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar begon tegen Vitesse in een nogal warme zaal. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Helaas verdween deze goede moed toen we na 10 minuten al meteen 6-1 achter stonden. We hadden (al een aantal weken) moeite in de afronding van onze acties. Uiteindelijk gingen we de rust in met een 11-6 achterstand. Na de rust pakten we de draad weer op. Het scoren lukte nog steeds niet heel erg goed, net als de controle die we in dit geval niet helemaal hadden over de tegenstanders. We lieten ons opjagen waardoor we niet meer relaxt aan het aanvallen waren. Dit ging ten koste van onze acties en onze scores. Halverwege de tweede helft leek het wel of we de tegenstanders wat meer onder controle kregen. Wij kwamen steeds meer terug. Helaas gebeurde dit te laat en is de eindstand uiteindelijk 19-12 geworden. Aan de inzet lag het niet, we hebben meer dan ons best gedaan maar helaas zat het er niet in. Deze week gaan we weer hard trainen zodat we er volgende week weer tegenaan kunnen tegen Kinderdijk.

Supporters die met ons mee zijn gereisd, bedankt!