KVS/Groeneveld E6 – ODO E4

Gister hebben jullie een fantastische wedstrijd gespeeld! Ondanks dat jullie verloren hebben was het echt een top wedstrijd. Het was best koud dus iedereen ging met een vest en shirt eroverheen het veld in. De wedstrijd begon voor KVS goed. Ze kwamen op een 4-0 voorsprong. In de derde kwart van de wedstrijd scoorde Yannick een super mooi doelpunt. Dat werd door iedereen groot gevierd. Maar jullie moesten snel weer opletten want de tegenstander bleef ook scherp. Toen jullie sneller gingen overspelen kwamen er steeds meer kansen. Ook Firdaus scoorde een super mooi doelpunt. Toen was de stand 5-2. Toen jullie door hadden dat jullie ook voor de doorloopbal konden gaan werd dit ook zeker gedaan. Hieruit kwam ook weer een mooi doelpunt van Yannick. De laatste kwart van de wedstrijd kwam Bo er weer in en die scoorde ook een hele mooie doorloopbal. Verder heeft Fons veel schoten verdedigd en heeft Vera haar tegenstander goed bezig gehouden. Met een uitslag van 6-4 zijn wij super trots op jullie!! Volgende week nog knallen met de wedstrijd tegen Valto💪🏻