Afscheid van sponsor BVB

Afgelopen zaterdag 1 juni waren Mart en Coby van Buuren bij ons te gast. Mart, met zijn bedrijf BVB, heeft 31 jaar lang ODO gesponsord. Wij zijn Mart erg dankbaar! Het heeft ons zoveel mogelijkheden gebracht. Jarenlang konden wij allemaal in eenzelfde shirt sporten, die wij tegen een gereduceerde prijs konden kopen. BVB heeft het mogelijk gemaakt dat wij elk jaar de Potgrondactie hebben. En daarnaast was hij de grote promotor van het sporten van de jeugd met behulp van zijn Bouwen aan de Basis-budget en heeft hij al die tijd als consultant voor de vereniging in de achtergrond opgetreden. Vrijwilligersbeleid had hierbij zijn grote interesse. Dat is de motor waar een vereniging op draait.

Zaterdag werden er speeches gehouden door de (oud-)voorzitters en Mart natuurlijk ook. Een ingelijst ODO-shirt werd overhandigd en Mart’s naam werd vereeuwigd door het hoofdveld te benoemen als het Mart van Buuren-veld.

Zoon van Mart, Niels, zal het hoofdsponsorschap overnemen met zijn bedrijf Blue10. Na de zomervakantie zullen wij uiteraard hier aandacht aan besteden.

Mart en Coby, hartelijk bedankt voor al die jaren van sponsoring en advies! Wij wensen jullie alle goeds toe in de toekomst en hopelijk zien we jullie nog vaak aan de Baanderheer en de sporthal!