Het korfbal seizoen 2024/2025 komt er aan! (nog even wachten…)

Deze zomer zijn er natuurlijk heel veel Nederlands lekker op vakantie geweest (of nog, of gaan alsnog bijna) in binnen- of buitenland. we hopen natuurlijk voor diegenen die het achter de rug hebben dat ze genoten hebben en voor degenen die momenteel nog vakantie vieren of de vakantie nog voor de boeg hebben, veel plezier!

De korfbal competitie begint op Zaterdag 7 September, en komende dinsdag starten zowel de ODO senioren selectie (ODO 1 en 3, ja U leest dat goed, en de A1 aan hun voorbereidingsperiode. De senioren selectie zal dat doen onder leiding van de nieuwe trainers Wouter Verhoef en Lennart van der Lingen, samen met Remco Verbarendse. ODO A1, dat de komende veldcompetitie uitkomt in de 1e klasse o.l.v. Frits van Manen. Wij wensen de teams natuurlijk een goede, frisse start en succes in de voorbereidingen, en blijf heel!!

De overige senioren en jeugd zullen zoals gewoonlijk op een later moment opstarten met trainingen en oefenwedstrijden, meer nieuws hierover in het weekend van 17/18 Augustus, houd de site/nieuwsbrief in de gaten! De zaterdagen 24 en met name 31 Augustus zullen benut worden voor oefenwedstrijden.

Gedurende de zomer heeft ook de technische commissie op een zeer laag pitje gestaan, alhoewel er met name door vernieuwingen bij het KNKV er wekelijks wel taken te verrichten waren. De TC werkzaamheden zullen vanaf komende week weer opgepakt gaan worden, er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden op de teamsamenstellingen en trainers/coaches voor sommige teams. Meer informatie hierover ook in het weekend van 17/18 Augustus.

 

We hebben er weer zin in!  Jullie ook?

Tot binnenkort,

Met vriendelijke groet,

namens de TC

Rob van der Hak