Doe Mee aan de ODO Jubileum Podcast!

Beste ODO-leden en supporters,

Met het 75-jarig jubileum van onze korfbalvereniging in het vooruitzicht, heb ik een idee dat ik graag met jullie wil delen: het maken van een ODO Jubileum Podcast! Hoe mooi zou het zijn om onze rijke geschiedenis en mooie verhalen vast te leggen en te delen met iedereen die ODO een warm hart toedraagt?

De gedachte is om eerst een pilot-aflevering te maken. In deze aflevering zouden we een mix van verhalen en thema’s kunnen verkennen, met bijvoorbeeld een duo van hosts: iemand die veel weet van de geschiedenis van ODO en een jongere stem die met frisse nieuwsgierigheid vragen stelt. Dit kan zorgen voor boeiende gesprekken die interessant zijn voor zowel huidige als voormalige leden.

Maar om deze pilot te realiseren, heb ik jullie hulp nodig. Of je nu technisch onderlegd bent en kunt helpen met opnames en montage, of creatieve ideeën hebt voor onderwerpen en gasten – alle hulp is welkom! Misschien lijkt het je leuk om zelf aan te schuiven als gast of co-host, of weet je iemand buiten onze directe ODO-bubbel met een goed verhaal?

Ik zou het fantastisch vinden om samen een pilot-aflevering te maken en te kijken hoe het wordt ontvangen. Laten we samen ontdekken wat er mogelijk is en hopelijk iets creëren waar we met trots op terug kunnen kijken.

Heb je interesse om mee te denken of te helpen? Stuur me dan gerust een berichtje!

Groet,

Jaap van Vliet
06-24272330 Jaap van Vliet