Van de Technische commissie

Afgelopen week werden de eerste oefenwedstrijden al weer gespeeld door de ODO selectie (Odo 1 en 3), Odo 2, ODO D1 en de B1 speelde op een 3-kamp bij Die Haghe. Deze week zijn er (doordeweeks en zaterdag) weer oefenwedstrijden, voor de meeste teams. Helaas is het niet gelukt voor alle teams een oefenwedstrijd te regelen. Door de doordeweekse oefenwedstrijden zal het wat rommelig zijn qua tijden en ruimte deze week, graag begrip daarvoor! Ook is er deze week gelegenheid om de nieuwe kleding met Blue10 logo aan te schaffen, voor informatie hierover zie elders op de site.

Ook zullen er deze week individuele en team foto’s gemaakt worden, veelal tijdens de trainingstijden. We hopen natuurlijk op een zo’n groot mogelijke opkomst van spelers en coaches, opdat ook de teamfoto’s compleet gemaakt kunnen worden! Ook over het maken van de foto’s is elders op de site meer te lezen.

Vanaf zaterdag 7 September vangt de competitie aan, waarvan het programma al verwerkt is in Sportlink (via de KNKV app) als op de ODO site. Weet je nu al dat je er niet bent op een wedstrijd dag, meld dat dan zo spoedig mogelijk bij het betreffende wedstrijd secretariaat! De wedstrijd secretariaten regelen de bezetting  van de teams op wedstrijd dagen, inclusief reserves en invallers! Afmelden bij trainers en coaches is niet voldoende.

Komende week zal er weer een bericht gepubliceerd worden hoe het ook al weer werkt, zo’n KNKV app. En hoe je je eigen privacy instellingen kunt instellen, en je foto kunt plaatsen/wijzigen. Voor de coaches instructies hoe het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) in te vullen.

Voor nu, fijne oefenwedstrijden en op naar de eerste wedstrijd (punten) op 7 September!

 

Namens de TC,

Rob van der Hak

..