LYNX E2 – ODO E5

Hey super spelers,

Vandaag moesten we wel erg vroeg vertrekken en wel om 08:00 voor een wedstrijd tegen Lynx.
Tijdens de heenreis was het al een klein feestje met veel zingen.
Zelfs op dit tijdstip hebben jullie genoeg energie.

De wedstrijd begon gelijkwaardig maar er werd eigenlijk al best snel gescoord waardoor we tijdens de eerste minuten al snel op 0-1 voor stonden.
Na dit doelpunt ging onze tegenstander goed verdedigen en bleven er steeds dicht bij.
We hadden het vooral lastig met lange tegenstanders, we probeerden er soms toch nog overheen te gooien.
Dit ging alleen niet altijd goed. Gelukkig zat het scoren er bij de tegenstander er een hele tijd niet in.
Zeker tot in de 2e 10 minuten bleef het 0-1 staan. Het ging echt wel steeds gelijk op.
Beginnend aan de 3e 10 minuten scoorde de tegenstander waardoor het  gelijk stond.

Zeker langs de kant is dit altijd een spannend moment als gelijk staat.
Jullie hadden daar weinig last van en pakte het scoren weer snel op.
Voor het einde van de 3e helft stonden we gelukkig weer op voorsprong.
Op naar de laatste 10 min van de wedstrijd.
Hier besloten jullie dat 2 doelpunten eigenlijk niet voldoende waren en scoorden eigenlijk vrij snel
de 1-3 en de 1-4. Door het uitlopen met 2 extra doelpunten werd het allemaal een stuk relaxter.
Na het laatste fluit signaal moest jullie wel even juigen.
Zeker tijdens de rit terug maakten jullie er een echt feestje van.
Jullie zongen luid mee: “Shirt uit en zwaaien gooi die handjes in de lucht”.

Het was heel erg leuk om te zien dat het overspelen, verdedigen en aanvallen steeds een beetje beter gaat.
Sommige dingen zullen we nog moeten trainen, zeker met het omgaan van lange tegenstanders.
Dinsdag gaan we weer lekker trainen en gaan wij kijken of we oefeningen kunnen bedenken hoe we om moeten gaan met lange tegenstanders.