Twist E1 – ODO E3

Hey super spelers van de E3,

Vandaag kreeg ik de eer om jullie te mogen coachen.
Tess en Madeleine konden er niet bij zijn vanwege hun eigen wedstrijd en vroegen mij of ik jullie wilde coachen.
Hier hoefde ik eigenlijk niet lang over na te denken of ik dit wilde.
Vandaag mochten tegen twist E1. Het was een erg warme ochtend waar jullie het al snel erg warm kregen.
We begonnen de wedstrijd met Stella, Juul, Bren en Ruben.
De wedstrijd begon zeer sterk waardoor we eigenlijk al binnen 4 minuten ruim voor stonden.
Net als vorig seizoen bleef Ruben ook maar rennen door het veld.
Het overspelen, vrijlopen en elkaar vinden in het spel ging zo makkelijk dat was heel erg leuk om te zien.
Het is echt een flink verschil met afgelopen seizoen.

De 2e helft stapte Vivienne Stella, Nees en Carice het veld in.
Je zag dat het even zoeken was maar wat deden jullie het goed.
Super leuk om te zien dat iedereen ook echt zijn schot kansen kregen onder de paal.
Na een paar minuutjes spelen zag je echt dat het makkelijker ging tijdens het spelen.
Jullie zaten er verdedigend er zeer goed bij waar de tegenstander het moeilijk had om tot scoren te komen.
Aan energie heeft het zeker niet gelegen, jullie bleven maar door gaan.
Blijf zo door gaan Nees en Carice, echt super knap 😀 .
Jullie scoorden nog even een paar extra doelpunten waardoor het tijdens de rust 1-6 stond.

Na wat slokjes water en wat rust ging we er weer vol tegen aan.
Het ene doelpunt na de andere vloog er in waar we richting het einde van de 3e helft met 2-10 voor stonden.
Op naar de laatste 10 minuten, Juul wilde toch heel erg graag nog wat minuutjes spelen.
Ze voelde zich goed, alleen na 2 minuutjes spelen ging Juul door d’r enkel.
Zat was heel sneu om te zien, ze had best wel pijn aan dr enkel.
Richting het einde van de wedstrijd stonden jullie met 3-14 voor.
Dit was ook uiteindelijk de uitslag van de wedstrijd.
Tijdens het nemen van strafworpen deed Juul toch nog even mee en scoorde ook nog even.
Er kwam snel al een smile tijdens het scoren.

Komende dinsdag gaan we weer lekker trainen.