ONDO (G) E7 – ODO E2

Hoi Meiden en Jongens van de E2,

Vandaag stond ONDO op het programma.
We vertrokken om 9:00 uur. Stef kwam vandaag ons team versterken, bedankt!Aangekomen bij ONDO maakte de zon ons gelukkig een beetje warm! Want het was wel koud.. om even extra op te warmen hebben we goed warm gelopen en na het inschieten begon de wedstrijd.

Voor de wedstrijd kregen jullie de “opdracht” om goed te verdedigen en dicht bij je tegenstander te blijven. Pfoeh, en dat hebben jullie wel 40!! minuten volgehouden. Toppers! Ontzettend knap!

Jullie hebben heel vaak de bal onderschept en daardoor konden jullie veel aanvallen. Hier kwamen heel veel mooie kansen uit en konden wij wel 7 keer scoren! Wow!
ONDO probeerde dit ook, maar omdat Arne goed verdedigde werd het doelpunt van Ondo door de scheidsrechter afgekeurd en zo werd de 0 behouden! Knap gedaan!
Wat ook leuk was om te zien, is dat jullie de oefening van afgelopen donderdag ook in de wedstrijd gebruikten om goed vrij te kunnen lopen. Zo kon de bal goed overgespeeld worden.
Ook de aangever voor de doorloopbal werd goed neergezet. De scheidsrechter floot een aantal keer voor “snijden” , daar gaan we tijdens de training nog mee aan de slag.

Volgende week staat onze laatste veldwedstrijd op het programma. Thuis tegen Refleks om 9:30, gaan we van start

Tot op de training!
Ouders bedankt voor de support! Tot volgende week 🙂
Groetjes Karlijn.