Vanuit de technische staf Odo selectie

Hallo allemaal,

Het veldseizoen zit er bijna op en graag zouden wij jullie een update willen geven waar de selectie mee bezig is en staat.

Allereerst staat er voor het vlaggenschip aanstaande zaterdag een hele belangrijke wedstrijd op het programma, een wedstrijd die moet worden gewonnen om het kampioenschap binnen te halen en weer te promoveren naar de eerste klasse. Hiervoor zouden wij alle support kunnen gebruiken en zouden wij dan ook graag een oproep aan iedereen willen doen om ons aan te komen moedigen en ons naar het kampioenschap toe te schreeuwen.

Wat een ieder wel is opgevallen hebben wij geen grote selectie en is elke blessure een harde klap en een uitdaging voor ons om op te vullen. Hier ligt dan ook de uitdaging voor het derde die het momenteel zwaar hebben. Wel vinden wij het goed om te zien dat er momenten tussen zitten van echt goed spel alleen kunnen wij dit nog niet de hele wedstrijd doortrekken. Hier zijn wij hard mee aan het werk om dit het zaalseizoen te laten zien.

Wij zijn ook dit seizoen begonnen met het betrekken van de A1, elke dinsdag trainen ze met veel enthousiasme mee met de selectie en laten ze hun talenten zien wat al geresulteerd heeft in meerdere invalbeurten.

Verder hebben wij een interland staan in Duitsland tegen het Duitse nationale team. Zij zijn in voorbereiding op het EK en wij zullen verschillende oefenwedstrijden tegen ze gaan spelen. Wij kijken hier enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan en ze het heel lastig te maken.

Lennart en ik zouden iedereen willen bedanken voor het warme welkom dat wij hebben gehad en vinden het mooi om te zien dat er een vaste supporter groep is die door weer en wind langs de lijn staat en zelfs op de fiets naar uitwedstrijden komen. Wij hopen jullie ook allemaal te zien in de zaal.

Lennart en Wouter