Kampioenen en einde veldseizoen!

Het was een topdag gisteren aan de Baanderheer. Eerst werd de D1 kampioen thuis tegen Dijkvogels D2 onder toeziend oog van vele trotse ouders en grootouders. Een mooie winst van 7-2 werd behaald en daarna werd het kampioenschap goed gevierd met taart en medailles.

Daarna werd ODO 4 uit kampioen bij Nikantes door te winnen met 10-13 van Nikantes 3. Tot slot won ODO 1 thuis, met een prachtig resultaat van 23-8, van Paal centraal 1. Daarmee werden zij verdiend kampioen in de 2e klasse.

Vorige week werden ook al de C1, E1, E3 en de week ervoor al de D2 kampioen. Alle kampioenen van harte gefeliciteerd namens het bestuur.

Na het kampioenschap van ODO 1 was  het weer tijd voor de maaltijd. Dit keer was het de beurt van de A1 om te maaltijd te organiseren. Het werd Turkse pizza. Ik moest zelf thuis een maaltijd organiseren voor een tiental eters dus ik was er helaas niet bij maar ik heb begrepen dat er weer veel gezelligheid was en de maaltijd zich liet smaken.

Afgelopen week stond nogmaals de scheidsrechter in het zonnetje vanwege de tweede week van de scheidsrechter. Veel leuke foto’s van de teams met hun scheidsrechter werden op de insta pagina van ODO gepost. Dank aan alle scheidsrechters bij ODO en van buitenaf voor het fluiten bij ODO. Zonder hen geen wedstrijd.

Met dit alles is er een einde gekomen aan het eerste veldseizoen. We gaan de zaal weer in en gezellig een koffie/thee drinken in de kantine van de Hofstede bij Eva en René of een borrel bij hen aan de bar. Deze week wordt er nog buiten getraind en daarna gaan we trainen in Sporthal de Hofstede en bij Lentiz.

Afgelopen week werd de opbrengst van de Rabo Club Support actie bekend. ODO krijgt van de Rabobank een bedrag van EUR 2.106,09 en daar zijn we enorm blij mee. Dit bedrag is bedoeld voor de continuïteit van ODO, “ODO Maasland op naar 100 jaar”. Dank aan alle Raboleden die op ons gestemd hebben en dank aan de Rabobank voor dit prachtige bedrag.

Nog even ter herinnering; op maandag 4 november is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) waarvoor alle leden uitgenodigd zijn (we hopen vooral ook ouders van jeugdleden te zien). We zullen terugblikken op het afgelopen seizoen en de financiële resultaten bespreken en vooruitkijken naar de toekomst van ODO.

Alvast iets om rekening mee te houden. Na de ALV worden zoals ieder jaar de contributienota’s voor dit seizoen verzonden.

Fijne week allemaal.

 

Namens het bestuur,

Laura van der Vaart (penningmeester)