ODO E2 – Refleks E2

Ha toppers van de E2,

Zo, dat was dan alweer de laatste veldwedstrijd van dit seizoen en wat voor één!
We mochten spelen tegen Refleks! Met de vorige wedstrijd tegen Refleks nog fris in ons geheugen, gingen we van start!
Dat viel even niet mee.. was het nog te vroeg en waren we nog wat slaperig? Te koud? Wat het ook was, na 10 min kwamen jullie er achter dat jullie korfbalmotor echt even aangezet moest worden.. en daar gingen jullie!
Wat een power hadden jullie ineens! Het korfballen ging goed, jullie liepen goed vrij! ( zochten naar de ruimte ) Ook verdedigd lieten jullie zien dat jullie heel sterk waren. Door dit goede samenspel volgde er een hoop mooie doelpunten.. jullie enthousiasme was niet te stoppen!
Maar ook als jullie zo enthousiast zijn, dan betekent dat ook nog even opletten! Want het gebeurde zomaar dat de tegenstander ineens helemaal vrij onder de korf stond en zo ook scoorde! Oeps! Ach, volgende keer gebeurd dat vast niet meer!
Met 9-3 op het scorebord floot de scheidsrechter af! Jullie kregen (dik verdiend) een heerlijke medaille!

Lieve E2 wat zijn jullie ontzettend gegroeid dit seizoen! Jullie hebben veel geleerd en wat ook heel knap is dat jullie dit direct lieten zien in de wedstrijden!
Ik kijk vol vertrouwen én met plezier uit naar het zaalseizoen! Jullie ook?
Dinsdag gaan we in plaats van trainen, aanmoedigingsborden verven voor in de zaal. Donderdag trainen we nog 1x buiten.. trek wat warms aan!
Tot dinsdag!
Karlijn