Voorbereiden op een nieuw seizoen

Het veldseizoen zit er weer op! Na een periode vol kampioenschappen, mooie overwinningen en veel blije gezichten aan de Baanderheer, is het tijd om onze spullen in te pakken. Dit weekend verhuizen we de hele inboedel naar de vertrouwde Hofstede, waar we ons voorbereiden op een nieuw zaalseizoen.

Hoewel er dit weekend geen wedstrijden bij ODO op het programma stonden, bleef onze selectie niet stilzitten. Ze vertrokken namelijk naar Duitsland om daar oefenwedstrijden te spelen tegen het nationale team. Een geweldige ervaring en een mooie kans om op een hoger niveau te spelen. We kijken dan ook uit naar hun uitgebreide verslag zodra ze weer terug zijn 😉.

Komende week beginnen we met de eerste trainingsrondes in de zaal. Dit zal natuurlijk even wennen zijn na het veld, maar we zijn er klaar voor! Gelukkig staan er ook al een paar oefenwedstrijden gepland om iedereen weer in het ritme te krijgen.

Daarbij nemen ODO 1, 2, 4 en 5 het aanstaande zaterdag in een serie wedstrijden op tegen Erasmus. Dit belooft een spannende reeks te worden, en we hopen dan ook op veel supporters. Kom langs en moedig onze teams aan om het zaalseizoen met veel energie en enthousiasme te beginnen!

Namens het bestuur,
Amber Verboon