Van het bestuur

Deze week is het herfstvakantie in onze regio. Bijzonder laat dit jaar, wat het voor een aantal teams best lastig maakt om een oefenwedstrijd (met een compleet team) te spelen, want veel kinderen en hun ouders zijn er nog even lekker op uit gegaan. Dat was afgelopen dagen behoorlijk genieten met het prachtige najaarsweer. Bijna zonde om binnen te ‘moeten’ korfballen, maar die 20 graden zal echt wel de laatste zomerachtige uitschieter zijn geweest.

Deze uitschieter is een mooi bruggetje naar mijn volgende onderwerp: de ALV. Op de jaarlijkse Algemene LedenVergadering wordt namelijk ook altijd De Uitschieter uitgereikt: een aanmoedigings’prijs’ voor een lid of ouder die zich de afgelopen tijd bijzonder heeft onderscheiden in zijn of haar werkzaamheden voor onze vereniging. Ook bespreken we het jaarverslag en de financiën en andere interessante onderwerpen. Zorg dus dat je maandagavond 4 november om 20 uur present bent aan de Baanderheer.

Achter de schermen is de ODO Sint- en Kerstactie commissie al weken druk bezig met het opzetten van deze jaarlijkse actie. Dit keer al weer voor de 5e keer, een klein jubileum dus, in dit toch al feestelijke ODO jaar. Dit jaar zijn we een samenwerking met Bakkerij van den Berg aangegaan, lekker en lokaal! We hopen in de komende weken veel bedrijven te enthousiasmeren om bij ODO te bestellen en zo onze vereniging financieel te steunen. Daarom ook deze ludieke oproep van de Sint aan alle leden en hun ouders. Begin december mogen de ODO kinderen dan aan de slag bij familie, buren en vrienden, dus nog even geduld jullie.

Tot slot wil ik jullie nog wijzen op een leuk verslag van het trainingsweekend dat onze selectie 18-20 oktober in Duitsland heeft gehad, een bijzonder leuke en gezellige ervaring, zo te lezen.

Dat was het voor deze week.
Tot ziens in de Hofstede, Lentiz of bij de ALV!

Namens het bestuur,
Barbara