Wedstrijdverslag ODO E1 – Dijkvogels E2 6-5

Lieve kanjers van de E1!

Wat hebben jullie dit seizoen afgesloten met een knaller zeg! Wij hebben staan genieten langs de kant van een ontzettend gave en spannende wedstrijd waarin jullie echt teamspel hebben laten zien.

Jullie begonnen dit seizoen als 6 bleue E’tjes die alles nog moesten leren van het niet verdedigd schieten tot aan de doorloopballen en het overnemen. Wat hebben jullie hard gewerkt en jullie zelf onwijs goed ontwikkelt gedurende dit seizoen. Het was echt niet altijd leuk in het begin, zeker in het zaalseizoen waar, door de indeling, geen wedstrijd te winnen was. Toch bleven jullie, onder leiding van Marjanneke en Jordy, altijd positief en werd er altijd met een lach (en een dansje) afgesloten.

Nu aan het einde van het seizoen kwam alles in één keer naar voren in deze laatste spannende wedstrijd. Tegen de, dan nog, ongeslagen kampioen nog wel. De kans op winst werd klein geacht maar toch gingen jullie er voor. Precies zoals de coaches vroegen, nog een keertje knallen met zijn allen.

En alles zat erin, goed teamwork, mooie doorloopballen, snel en tactisch spel, ogen op de bal en jullie tegenstander, het overnemen bij de doorloopballen van de tegenstander en natuurlijk die 6 prachtige goals.

Geen kampioen maar jullie tijd komt nog wel! Voor nu verdient tweede in de poule en voor alle toeschouwers zijn jullie TOPPERS!!

Deze enorme vooruitgang in jullie spel en kwaliteiten komt natuurlijk omdat jullie dit van nature in jullie hebben 😉 De ontzettend fijne begeleiding, training, coaching en positieve woorden van Marjanneke en Jordy hebben hier natuurlijk ook wel een beetje (veel) aan bijgedragen.

Jordy en Marjanneke: Namens alle ouders heel erg bedankt voor het coachen en trainen van onze talenten! Jullie hebben het afgelopen seizoen tot een feestje gemaakt, BEDANKT!

Geniet allemaal van jullie laatste weken op school en wij kijken uit naar het teamuitje op 6 juli.

 

Groetjes,

Jullie trouwe supporters